OVER ONS

De Boer Transmissies B.V.

4.4/5

23 reviews

De Boer Transmissies is een vooruitstrevende organisatie, welke specialist is op het gebied van diagnose, revisie en modificatie van handgeschakelde, hybride en automatische transmissies voor personenwagens en lichte bedrijfswagens

Door onze jarenlange ervaring, investeringen in opleidingen, diagnose-apparatuur, en het verlenen van een uitstekende service, kunnen wij ons onderscheiden in de zakelijke en particuliere markt. Hierbij zijn de directe lijnen in de organisatie alsmede respect voor elkaar en onze relaties kenmerkend te noemen.

Als het gaat om in- en verkoop van handgeschakelde, hybride of automatische tansmissies en technisch advies: Wij staan voor u klaar met een team van positieve en goed opgeleide mensen, waarbij een ieder zijn eigen specialisme heeft ontwikkeld. Wij gaan er dan ook van uit dat wij voor al uw transmissieproblemen de aangewezen partner zijn.

GESCHIEDENIS

De Boer Transmissies is ontstaan uit ATS (Automatic Transmission Services) dat in 1959 door Hans de Boer sr. werd opgericht. Het bedrijf was gevestigd in Amsterdam en werd in 1986 verkocht aan ATT (Automatic Transmission Techniek). Familie de Boer is vervolgens in Wapserveen een nieuw bedrijf begonnen: “De Boer Transmissies”.

Het was de bedoeling om een klein bedrijf te blijven, in de loop der jaren is dit bedrijf toch uitgegroeid tot een van de grootste en vooruitstrevende bedrijven van Nederland. Een van de voornaamste oorzaken hiervan zijn de aanvragen van oude klanten die de service en kwaliteit van het oude ATS in Amsterdam misten.

Inmiddels is Hans de Boer sr. de 65 jaar gepasseerd en woont nu in Duitsland.
Zoon, Hans de Boer jr. heeft het bedrijf in 2001 overgenomen. Het team bestaat nu inmiddels uit 6 mensen, die samen de kennis en ervaring van minstens 59 jaar automatische en handgeschakelde transmissietechniek delen.

Het bedrijf is daarna met volle vertrouwen en overtuiging overgedragen aan Jan ten Klooster. Die met zijn grote kennis van elektronische aansturingtechniek een grote aanwinst binnen het bedrijf is.

Jan ten Klooster heeft in de afgelopen jaren diverse diploma’s van ZF behaald. Daarnaast heeft hij diverse cursussen in binnen en buitenland in zowel mechanische als hoge elektronica gehad. Ook is hij gecertificeerd in het repareren van hybride automobielen.

Wat kunnen we voor u betekenen?